Osmeh je jedina kriva linija koja sve ispravlja.

Savremena stomatologija raspolaže raznovrsnim mogućnostima anestezije, tako da se u svakom slučaju može postići zadovoljavajuća bezbolnost u radu. U ordinaciji se primenjuje metod lokalne anestezije aplikovanjem lokalnih anestetičkih sredstava.

Anesetezija je moguća i potrebna kod svakog zahvata. Koristi se u situacijama koje mogu izazvati i najmanji bol, i kod pacijenata koji se boje. Postoje pacijenti koji se boje i samog uboda igle ali i to je rešivo. Pre aplikacije sluznica se tretira lokalnom anestezijom u vidu spreja ili gela. Lokalna anestezija ima dosta prednosti. Jako je jednostavna za primenu, sve se odigrava u ambulantnim uslovima i početak delovanja je jako brz. Trajanje anestezije može biti od 30 minuta do 6 sati. Lokalna anestezija će slabije delovati ako je na mestu aplikacije prisutna akutna upala. Vrsta anestetika se bira prema vrsti i veličini zahvata. Svi pacijenti mogu dobiti lokalnu anesteziju (ukoliko nemaju alergijsku reakciju na anestetik) uključujući decu i trudnice. Bitno je da pacijent naglasi stomatologu ukoliko boluje od neke hronične bolesti i koristi neke lekove. Savetuje se da pre dolaska kod stomatologa pacijent pojede neki lagani obrok i nikako ne konzumira alkoholna pića.

Mi brinemo o Vašem osmehu

Kažu da je smeh lek koji produžava život. Uz našu pomoć nema razloga da ne budete zadovoljni vašim osmehom. Edukacija, dobra oralna higijena, protetika, savremeni stomatološki materijali... sve za Vaš lep osmeh.

hot clinic
Radno vreme ordinacije:

ponedeljak - petak: 10h - 18h

Vikendom ne radimo, ali onim pacijentima kojima je potrebno otklanjanje bola izlazimo u susret u najkraćem vremenskom periodu.

 

O ordinaciji...

 

Dobro došli

mapOhridska 18/4, Vračar

map011.2419.412

map064.3181.725