Osmeh je jedina kriva linija koja sve ispravlja.

Bol je neprijatan čulan i emocionalni osećaj kao reakcija na stvarno ili potencijalno oštećenje tkiva, ili opisan u smislu takvog oštećenja.

Uvek je subjektivni osećaj.

Svaka individua tokom života uči da primeni reč bol na osećaje i iskustva povezana sa povredom u ranom detinjstvu. Jedan od najvažnijih aspekata stomatološke prakse je mogućnost eliminacije bola. U svesti mnogih ljudi pojam stomatološke intervencije još uvek asocira na veoma neprijatan i prvenstveno bolan doživljaj.

Mnoga istraživanja ukazuju na to da pacijenti češće izbegavaju stomatološke ordinacije zbog straha od bola, nego zbog svih ostalih razloga zajedno.

To zaista nije opravdano jer danas postoje raznovrsne mogućnosti za eliminaciju bola u svim fazama stomatološke delatnosti.

 

Mi brinemo o Vašem osmehu

Kažu da je smeh lek koji produžava život. Uz našu pomoć nema razloga da ne budete zadovoljni vašim osmehom. Edukacija, dobra oralna higijena, protetika, savremeni stomatološki materijali... sve za Vaš lep osmeh.

hot clinic
Radno vreme ordinacije:

ponedeljak - petak: 10h - 18h

Vikendom ne radimo, ali onim pacijentima kojima je potrebno otklanjanje bola izlazimo u susret u najkraćem vremenskom periodu.

 

O ordinaciji...

 

Dobro došli

mapOhridska 18/4, Vračar

map011.2419.412

map064.3181.725