Osmeh je jedina kriva linija koja sve ispravlja.

Oralnohirurška delatnost obuhvata hirurško i konzervativno lečenje oboljenja, nepravilnosti i trauma u predelu usne šupljine, vilica i okolnih struktura čija je funkcija povezana sa funkcijom usne šupljine i žvakanjem.

  • Oralnom hirurgijom se mogu sanirati ortodontske anomalije u smislu oslobadjanja neizniklih zuba, zatim frenectomia u slučaju veoma izraženog frenuluma gornje usne koji može dovesti do pojave dijasteme (razmaka) centralnih sekutića.
  • Hirurške intervencije se najčešće izvode u lečenju pojedinih oboljenja. Tada se izvode mnogobrojne intervencije: vadjenje impaktiranih zuba, apikotomija, cistektomija, zbrinjavanje povreda mekih, koštanih i zubnih tkiva.
  • Oralna hirurgija ima primenu i u rehabilitaciji pacijenata. Tada se primenjuju operacije iz domena preprotetičke hirurgije (pripremanje pacijenata za protetiku) i implantologije (ugradnja namenski oblikovanih i od odgovarajućih materijala (titanijuma) izradjenih nadoknada-implantata u živa tkiva).

 

 

Zamena izgubljenih zuba implantima danas su deo svakodnevne rutinske prakse, bezbolne za pacijenta, i obavljaju se u relativno kratkom vremenskom periodu.

Mi brinemo o Vašem osmehu

Kažu da je smeh lek koji produžava život. Uz našu pomoć nema razloga da ne budete zadovoljni vašim osmehom. Edukacija, dobra oralna higijena, protetika, savremeni stomatološki materijali... sve za Vaš lep osmeh.

hot clinic
Radno vreme ordinacije:

ponedeljak - petak: 10h - 18h

Vikendom ne radimo, ali onim pacijentima kojima je potrebno otklanjanje bola izlazimo u susret u najkraćem vremenskom periodu.

 

O ordinaciji...

 

Dobro došli

mapOhridska 18/4, Vračar

map011.2419.412

map064.3181.725